Webshop

Pahare keepcup colorate

Pahare KeepCup

Pahare KeepCup

Intr-un bar intra si clienti grabiti, care nu doreste, sa consume cafeaua pe loc, ci doreste la pachet. Pentru a-i servi, este nevoie de pahare keepcup cu capac, in care se poate transporta bautura fierbinte.

Acest produs puteti cumpara din webshopul barshaker.ro, la pret foarte favorabil. Capacul paharului inchide foarte bine, deci cafeaua se poate transporta in siguranta pana la destinatie. Banda exterioara de pe pahar protejeaza mainile, daca bautura din pahar este fierbinte. Produsul este fabricat din material plastic de un singur component.

Vitamin B17

Vitamin B17 are o eficienta spectaculoasa

Formarea proliferarii celulelor tumorale se poate frana cu ajutorul unei substantei naturala chemioterapeutica. Se extrage din nucleul samburelui de caise. In comert se achizitioneaza sub forma de injectii si tablete. Vitamin B17 in doze corespunzatoare poate provoca stoparea proceselor de inmultire a celulelor tumorale. Intr-o zi se foloseste 6000-18 000 mg solutie injectabila pentru un efect corespunzator. Gradul de eficienta la vitamin B17 se mareste automat, daca este folosit impreuna cu vitamina C injectabila sau solutie perfuzabila cu continut de bicarbonat.

Stickere pentru dormitor

Indiferent, daca aveti o casa mare cu multe camere si incaperi, sau o locuinta mica, este bine, sa cautati solutia cea mai potrivita pentru decorarea acestuia pe placul Dumneavoastra si a familiei. Livingul, dormitorul, camera copilului sau chiar si bucataria se poate decora foarte frumos cu stickere decorative, care reprezinta multiple avantaje.

Asigura efect vizual deosebit in orice incapere, sunt ieftine, usor de aplicat si extrem de moderne. Prin schimbarea culorilor si dimensiunilor acestea pot fi personalizate. In diferite dimensiuni, culori si modele puteti gasi stickere d