Pahare KeepCup

Pahare KeepCup

Intr-un bar intra si clienti grabiti, care nu doreste, sa consume cafeaua pe loc, ci doreste la pachet. Pentru a-i servi, este nevoie de pahare keepcup cu capac, in care se poate transporta bautura fierbinte.

Acest produs puteti cumpara din webshopul barshaker.ro, la pret foarte favorabil. Capacul paharului inchide foarte bine, deci cafeaua se poate transporta in siguranta pana la destinatie. Banda exterioara de pe pahar protejeaza mainile, daca bautura din pahar este fierbinte. Produsul este fabricat din material plastic de un singur component. Se poate folosi si in cuptor cu microunde. Paharul nu este toxic, deci se poate utiliza in siguranta. In oferta webshopului gasiti pahare keepcup in mai multe culori.

Vizitati acest magazin online, si cumparati tot ce aveti nevoie pentru localul Dumneavoastra, caci aici nu numai pahare keepcup gasiti, ci echipamente, ustensile si accesorii pentru bar, dar si decoratiuni interioare si vestimentatie barman. In cazul comenzilor peste valoarea de 199 RON livrarea este gratuita.

Print Friendly, PDF & Email